Asa cum s-a anuntat in presa, intre cele 250.000 de mesaje secrete schimbate intre diplomatii americani si intrate in posesia WikiLeaks, se numara si 830 de telegrame secrete trimise de Ambasada SUA din Bucuresti. Interesant este ca in perioada 30 noiembrie - 15 decembrie 2009, ce a cuprins si turul doi al alegerilor prezidentiale de anul trecut, numarul mesajelor diplomatice sosite de la Washington s-a dublat, ceea ce i-a facut pe analistii de politica externa sa insinueze ca la Bucuresti se primeau indicatii despre cine ar urma sa fie viitorul presedinte.

Apoi, ambasada SUA de la Bucuresti proceda in consecinta, dand mesajele mai departe. Se pare ca nu  Geoana - cum s-a crezut - ar fi trebuit sa fie alesul Casei Albe, ci chiar Basescu, ca sa se asigure continuitatea Scutului Antiracheta. Intre timp, relatiile dintre Basescu si Obama, la Summitul NATO de la Lisabona, par sa se fi racit, dupa ce Moldova va fi arondata in noua schema a influentei puterilor mondiale, la rusi. Despre documentele publicate de Wikileaks se extimeaza ca vor genera o criza diplomatica majora.
Dintre cele 830 de telegrame trimise la Washington, 368 de mesaje sunt trecute la categoria UNCLASSIFIED, 424 - CONFIDENTIAL, si 38 – SECRET.

Ultimul dintre aceste mesaje trimise de la Ambasada SUA din Bucuresti si intrate in posesia WikiLeaks dateaza din 26 februarie. Mesajul se refera la informatii provind energia (ENRG), conditii economice (ECON), relatii de politica externa (PREL) si afaceri interne guvernamentale (PGOV). Intr-un alt mesaj, datat 22 februarie, Ambasada SUA din Bucuresti i-a trimis Departamentului de Stat American si informatii despre Controlul Armamentului si Dezarmare (PARM). O comunicare din 1 februarie, se refera la economia romaneasca si discutiile cu FMI (IMF). Alte subiecte abordate de diplomatii americani cu privire la Romania sunt cele legate de afacerile din sectorul muncii (ELAB) si drepturile omului (PHUM).

Primele informatii din noul set de documente transmis de WikiLeaks au fost publicate duminica in publicatiile New York Times, The Guardian, Der Spiegel, Le Monde si El Pais. Toate aceste publicatii au avut acces la 250.000 de telegrame diplomatice americane obtinute de WikiLeaks. Site-ul specializat in dezvaluirea de documente confidentiale a promis inca de lunea trecuta ca va publica un volum de sapte ori mai mare decat cele aproape 400.000 de documente publicate recent asupra razboiului din Irak. Wikileaks, considerat un adevarat inamic de guvernele lumii, a provocat in mod repetat scandaluri si controverse prin prezentarea unor informatii, imagini ori inregistrari catalogate drept "sensibile", in special de Armata SUA.

Asa cum se stie, Basescu este la "remorca" masoneriei (prin intermediul lui Mugur Isarescu, Maestru "Illuminati" si a lui Jeffrey Franks).

Am postat pe acest site destule informatii care sa dovedeasca implicarea lui Traian Basescu si a regimului sau CRIMINAL in planul de distrugere a Romaniei si vom continua sirul dezvaluirilor in acest sens.


Sursa: " Nu Basescu! "   http://nu-basescu.blogspot.com/


Cititi si: Regimul Basescu a distrus Romania

Cititi si: Jeffrey Franks calaul Illuminati al Romaniei
Cititi si: Datoria reala a Romaniei: 140 miliarde de Euro!
Cititi si: Jeffrey Franks, -Calaul Illuminati al Romaniei!    SOCANT!
Cititi si: Conspiratia pentru distrugerea Romaniei
Cititi si: Illuminati in Romania: Mugur Isarescu
Cititi si: Wikileaks si conspiratia impotriva Romaniei

Jeffrey Franks, Calaul Illuminati al Romaniei!

 
S-a tot vorbit de asasinii economici, s-au făcut documentare, s-au scris cărţi. Nouă, românilor, ni s-a părut că este o chestiune care-i priveşte pe alţii. Nouă nu are de ce să ni se întâmple. Pentru că ne-am crezut europeni. Şi noi, şi grecii, şi bulgarii.
Asasinatul economic, ne-am închipuit, e doar pentru ţările din America latină, pentru fostele state sovietice, precum Ucraina. Am citit în cărţi definiţia asasinului economic, dar niciodată închipuit aievea. Şi Agentia de Investigaţii Media a tratat subiectul, iar la vremea respectivă ni s-a spus că batem câmpii.
Iată ca asasinul economic al FMI şi-a arătat în fine faţa, s-a devoalat. Este acelaşi care a contribuit la criza majoră din Argentina, din 2001. Apoi, la prăbuşirile economice din Ecuador, iar recent, la anihilarea economiei din Ucraina, după 2004, odată cu venirea “portocaliilor” la putere.
De la finele lui 2008, Jeffrey Franks s-a mutat la alţi “potocalii”, odată cu noile alegeri, şi şi-a pus amprenta pe criza economică din România, începând cu 2009. Situaţia în care se află ţara, îndatorarea faţă de FMI, faptul că Franks este adevăratul conducător al României se vede cu ochiul liber. Ţara a intrat cu un picior în groapă, iar groparii sunt Franks şi reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu. Care Mihai Tănăsescu, cel mai probabil, aşa cum anunţa
AIM la începutul anului, ar putea deveni următorul premier al României.
 

Conform Jeffrey (Jeff) R. Franks, MPA ’88: “In 1997, Jeff moved to work on Latin American countries. He was desk economist for Argentina” (in 1997, Jeff s-a mutat în America Latină. El a fost desk economist pentru Argentina). Apoi a ajuns în Ecuator, după aceea în Paraguay, iar înainte de România s-a ocupat de Ucraina. În Paraguay s-a ocupat de criza serioasă care afecta ţara, de datoria uriaşă la FMI care a rezultat în urma acestei crize economice. La fel cum acum administrează datoria uriaşă a României.
Franks provine din gaşca de la Princeton, dintr-o “frăţie” de temut pe plan mondial: The Order Of St. Anthony, cu patronul Sf. Anton din Egipt, o societate secretă înfrăţită cu celebra Skull and Bones de la Yale (unde există şi o ramură numită Sigma – The St. Anthony Hall), cu o emblema la fel de înfricoţătoare, deşi în aparenţă societatea respectivă s-ar ocupa cu serate literare într-o clădire străveche, întreţinută de frăţie.
Despre Skull & Bones, ca şi despre The Order Of St. Anthony se spune că fac parte din pepiniera Illuminati şi pregătesc elitele care să conducă lumea într-o nouă ordine mondială social-economică.
Dacă despre preşedinţii SUA se spune că au fost în marea majoritate membri ai Skull & Bones, despre creierele economice ale planetei se spune la fel de clar că au aparţinut Ordinului St. Anthony Of Egypt.
Şi, iată, în urma cu doar câteva zile, Argentina a denunţat faptul că FMI aplică Greciei aceleaşi reţete de austeritate pe care le-a aplicat acestui stat latino-american fără a reuşi să îi împiedice acutizarea crizei, în 2001. “Reţeta FMI pentru Grecia este aceeaşi ca pentru Argentina înaintea prăbuşirii din 2001: scăderea salariilor şi creşterea impozitelor” afirmă Jorge Remes Lenicov, fost ministru argentinian al economiei în 2002, în timpul celei mai grave crize economice din istoria acestei ţări.
 
Si, dupa cum se observa nu este numai reteta pentru Grecia, ci si pentru Romania.

Un alt fost ministru al Economiei, Roberto Lavagna (2003-2005), artizanul redresării ţării sale: “FMI nu a tras nici un învăţământ din criza argentiniană, nu a învăţat nimic şi emite pentru Grecia aceleaşi recomandări ca pentru Argentina în 2002, cele pe care noi le-am respins abia in 2003, iar dupa ce nu le-am mai aplicat si am cautat solutii bune, altele decat cele impuse de FMI, a urmat redresarea”.

Deci iata ca respingerea cerintelor FMI – asa cum doreste si Ungaria acum, dupa noile alegeri – nu a dus la secatuirea tarii, ci la redresarea ei economica.
E adevarat, insa, România este deja datoare până peste cap la FMI, cu bani ce n-au ajuns în buzunarele românilor, ci în “băncile mamă” din Occident, sau în conturile clientelei politice a actualei puteri.
Dovada că Franks n-are, de fapt, nicio soluţie economică reală pentru România, ci în fapt doreşte adâncirea crizei în favoarea FMI, este şi ciorna pe care a folosit-o la începutul lui 2010, după o întâlnire cu Mugur Isărescu.
Pe hârtie, Franks a schiţat sovăielnic o linie de redresare încă de la începutul lui 2010. O redresare care n-a avut loc, iar acum ni se spune că va fi în 2011, când, probabil, nici atunci nu se va petrece. Aşa că predicţiile lui Franks în materie de economie sunt ca şi nule. Aşa cum au fost şi pentru Argentina.
Prăbuşirea economică a Argentinei a antrenat la finele anului 2001 o gravă criză socială şi proteste de stradă soldate cu 30 de morţi. A urmat o criză instituţională, între 20 decembrie 2001 şi 6 ianuarie 2002 succedându-se cinci preşedinţi. Argentina a revenit spre creştere economică cu mari sacrificii, după o devalorizare de 65% a monedei sale antrenând sfârşitul parităţii peso-dolar.

Şi asta după ce s-au respins indicaţiile FMI. Conform unor analişti economici, FMI este arma financiară a aşa-intitulatului Guvern Mondial, care are rolul de a conduce lumea dintr-o singură sursă, iar pentru asta trebuie să prăbuşească mai întâi economiile ţărilor care nu fac parte din elitele care constituie acum acest guvern planetar ce va instaura noua ordine mondială, socială, culturală şi, mai ales, economică. Iar arma aceasta mortală se află în mâinile unor asasini economici ca Jeffrey Franks....

Cât costă menţinerea la Putere a lui Traian Băsescu ?
 In data de marţi 12 aprilie 2011, Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, îi cere lui Traian Băsescu ca Statul Român să achite, de urgenţă, restanţele pe care le are către firmele americane. Vineri dimineaţă, în jurul orelor 9, aflat la Vila Lac 2,  Băsescu a fost sunat de Mark Gitenstein. Scopul deranjului telefonic l-a constituit o rugăminte, care, odată satisfăcută, va greva bugetul statului cu încă 500 de milioane de euro, de plătit în următoarele trei luni de zile.

Concret, ambasadorul i-a cerut lui Băsescu să intervină pe lîngă Emil Boc ca statul să achite datoriile pe care le are către companiile americane ce operează în România şi care în acest moment se situează în jurul a 500 de milioane de dolari, din care 200 de milioane sînt către compania Bechtel.

 Bineînţeles că Băsescu, servil şi umil cum îl ştim cînd este vorba de americani, a promis că va face tot ce este necesar ca aceste datorii să fie achitate. O situaţie specială o reprezintă firma Bechtel: pe lîngă cele 200 de milioane de dolari, bani pe care americanii îi pretind pentru ceea ce deja ar fi construit la Autostrada Transilvania, Mark Gitenstein i-ar fi cerut lui Băsescu şi un avans de încă 200 de milioane, în contul lucrărilor ce urmează a fi prestate pînă la sfîrşitul anului.

Astfel, după ce că americanii de la Bechtel construiesc în România cea mai scumpă autostradă din lume, ei vor şi banii în avans! Pentru ca tabloul tupeului să fie complet, ambasadarul american l-a mai rugat pe Băsescu să analizeze posibilitatea ca aceeaşi firmă Bechtel să preia şi lucrările pe tronsonul de Autostradă Constanţa - Cernavodă, acolo de unde s-au retras francezii de la Colas, din cauza proastei colaborări cu Regimul Băsescu-Boc.
WikiLeaks.ro documente
Cum le-a facut Băsescu pe plac americanilor, renunţând la datoria Irakului faţă de România
 
In conditiile in care Romania are o datorie totala uriasa, Traian Băsescu le-a facut pe plac americanilor si a renuntat la 80% din datoria istorică de 2,6 miliarde USD pe care trebuia să o primească de la Irak!

Recititi si documentele publicate anterior:
Datoria reala a Romaniei: 140 miliarde euro!
Falimentul Romaniei
Romania ar putea intra in incapacitate de plata
Raport Transparency International: Romania distrusa

Preşedintele Traian Băsescu le-a comunicat diplomaţilor americani, în 2005, că România a acceptat să renunţe la 80% din datoria istorică de 2,6 miliarde USD pe care trebuia să o primească de la Irak, potrivit unor telegrame atribuite ambasadei, obţinute de Wikileaks.

Potrivit documentului publicat preşedintele Traian Băsescu a informat o echipă condusă de ambasadorul Richard Jones, consilier al Secretarului şi Coordonatorului Politicii pentru Irak, la 21 iulie 2005, că România îşi respectă necondiţionat angajamentul de a-şi mentine trupele în Irak.

"Băsescu a subliniat greutăţile financiare pe care România le întâmpină cu întreţinerea forţelor sale armate în contextul în care ţara s-a confruntat cu indundaţii majore, adăugând că un sprijin suplimentar din partea guvernului SUA pentru reforma în domeniul apărării ar putea permite României să-şi dezvolte contribuţia în Irak. Deşi România nu face parte din Clubul de la Paris, Băsescu a confirmat că ţara este dispusă să ştearga 80% din datoriile Irakului, de 2,6 miliarde de dolari", se arată în textul telegramei.

Şeful statului a vorbit, de asemnenea, şi despre cererea României de a-l audia pe "cetăţeanul irakian-american Mohammad Munaf, suspect de terorism în România".
WikiLeaks.ro documente

Fragment de stenogramă, citiţi cu atenţie!

Declaraţia unui important ministru al Cabinetului Boc (da! aţi citit bine!) , facută intr-o discutie cu C.P. Textul de mai jos este o sinteză:


"Toată mascarada asta e o  varză anticorupţie în putrefacţie, prin care colcăie viermii de prin vămi şi de prin poliţie, e vîndută Occidentului drept varză de Bruxelles! Chipurile, ca să intrăm în Schengen. Asta după ce occidentalii au citit prin rapoartele OLAF că însuşi ministrul de Interne din România e acuzat de contrabandă cu ţigări în zona în care acţionează pilonul PDL, zis şi Grupul de la Arad, patronat de primarul Gheorghe Falcă, într-o bună cumetrie cu preşedintele Traian Băsescu.

 La Arad, relaţia, naş-fin, devine o bielă-manivelă între Falcă-Igaş-Seculici şi alţii.. Pe bani publici. Evident! Aşa că dacă Blaga a fost mătrăşit, iar manevrele de contrabandă, inclusiv cele portuare au intrat pe mîna lui Igaş, ha-i că-i bine să dăm un exemplu fraierilor ăia din Occident. Aşa începe operaţiunea „Vămile“. Arestări în direct pe la TV, cad capete precum adjunctul ANAF, sau, mai nou, chiar prietenul lui Băsescu, Laurenţiu Mironescu, cunoscut, mai nou, ca ţap ispăşitor pe la MAI. Mai pică şi Mircea Banias, om de casă al fratelui prezidenţial, deci alde „fraţii Schengen“ ar trebui să cadă pe spate la o aşa dovadă de luptă anticorupţie, dar, mai ales, de mare siguranţă a frontierelor.
Băsescu intră cu o Falcă-n cer şi una-n MAI ( scuză-mi gluma, dar nu m-am putut abtine!) şi dă direct la gioale mai ceva ca Bumbescu în vremurile lui de glorie. Întrebarea e: ăia din Schengen or fi chiar maimuţe, cum crede preşedintele? Bine, Sarkozy, de acord, n-am pretenţii, dar madame Merkel? Păi, mai pune ea, la vîrsta ei, botul? Asta e unsă cu toate alifiile: nici dacă vine Băsescu şi-o ridică cu pat cu tot în toiul nopţii pe Elena Udrea, o umflă, o ia pe sus, pe jos, şi-o bagă la bulău pentru subminarea Economiei Naţionale, Merkel tot nu crede. Şi nici dacă o trece pe Roberta Anastase prin ciur şi prin dîrmon, de-o scoate iar bună de Miss, rezultatul e tot ăla... În schimb, dacă nu vom fi admişi în Schengen – şi, cel mai probabil, nu vom fi - Traian Băsescu se pregăteşte să-şi joace magistral noul rol, la care se pricepe de minune: singur împotriva Europei.

Aşa a jucat şi la primărie împotriva consilierilor PSD, aşa a făcut şi cu Guvernul Tăriceanu, de ce nu ar merge, di granda, la direct la UE? Atunci ar putea întoarce, în favoarea sa, imaginile pe care le dădea de zor Antena 3 de la nu ştiu ce summit cu Băsescu, care nu era băgat în seamă de nimeni dintre şefii de state şi o ardea pe peluză de unul singur. Başca faza aia cînd a luat-o pe arătură, prin spatele Angelei Merkel, care îl invita s-o ia prin faţă, pe alee. E şi asta o strategie de viitor, nu?!
O să ne ducem naibii cu tot cu Băsescu, vă garantez! Dar ce să facem? Am intrat in horă si jucăm..."

Notă Wikileaks Romania: Este evident ca membri marcanti ai PDL sunt constienti de Mafia portocalie si de faptul ca sunt angrenati intr-un mecanism politico-economic patronat de Traian Basescu. Si atunci de ce, - macar UNII dintre ei, - de ce nu dau totul in vileag? E simplu... recititi fraza din finalul fragmentului de stenograma.