Scrisoare deschisă
Către,
Alina-Ștefania Gorghiu, deputat PNL
Catalin Boboc senator PNL
Ovidiu Alexandru Raețchi deputat PNL
Cristian Silviu Bușoi politician PNL
Claudiu Saftoriu politician PNL
Cătălin Marian Predoiu politician PNL
Ref: Cazul Mariana Rarinca
D-na si d-lor pseudo-liberali,

Va declar din start ca pozitiile/declaratiile dvs., nu ma mira. PCFP a intentionat initial sa va scuze, propunand sa vi se acorde ”adeverinte de port ilegal de creier”.
Constatand insa ca atitudinea Dvs. pare a fi o obstructionare a justitiei, cred ca este cazul sa ”va alfabetizati” precizandu-va urmatoarele:
Constitutia Romaniei art. 61(1): ”(1) Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării.”
Indiferent de opiniile unor ”specialisti –alde dvs.- Parlamentul prin reprezentantii sai, are nu numai dreptul dar si obligatia de a apara respectarea drepturilor cetatenilor pe care ii reprezinta. Pe cale de consecinta:
– Faptul ca negati/criticati/infierati atitudinea presedintelui Senatului in cazul Rarinca, arata diferenta intre apararea demnitatii umane si jegul moral in care va scaldati
– Klaus Werner Iohannis s-a distantat net de Basescu Traian, folosind termenul „laturi” in loc de „zoaie”.
– Sunt convins ca in sinea sa, s-a referit la cei ca Dvs. care, traiti si va scaldati intr-o imensa troaca de laturi politice.

NB:
1. D-na Gorghiu, ca avocat, ar trebui sa fiti la curent cu situatia unor colegi „cazuti in puterea exemplului” pentru complicitate/instigare la abuz in serviciu. Va sugerez sa lecturati si sa conspectati cu atentie atasul.
2. D-le Boboc, sunteti o floare a inocentei profesional-juridice si va felicit pentru atitudinea univoca de loctiitor politic al batalionului de asalt PNL.
3. D-le Raetchi, va dovediti un magician al ”invartirii limbii in gura” prelucrand absolut tot, dar rezultand totdeauna o dejectie.
4. D-le Busoi, recunosc faptul ca ati dus curvasaria politica si morala pe cele mai inalte culmi.
5. D-le Saftoiu, chiar este nevoie sa aratati ca sunteti parte a unei miscari browniene?
6. D-le Predoiu, de cate ori va vad/ascult sau va aud numele, am o intensa traire a perioadei urmatoare „eroicei fugi” a lui Pacepa; va amintiti?.

Emil Ionescu