Browsing Archive: September, 2011

Despre Masoneria Romana

Posted by Nostalgicii Zborului on Saturday, September 17, 2011, In : diverse 

Emailuri de la prieteni:

Agenţii mogulilor Patriciu şi Vîntu îl încadrează strâns pe noul mason-şef.Sămbătă seară, după două tururi de scrutin, s-a decis şefia masoneriei româneşti.

Scaunul lui Chirovici a fost adjudecat de Radu Bălănescu, care a devenit Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România. Bălănescu, directorul Spitalului pentru copii Grigore Alexandrescu şi şef al catedrei de Chirurgie Ortopedie Pediatrică din cadrul Facultăţii de Medicină, este, din...

Continue reading ...
 

Cel mai tare om din lume

Posted by Nostalgicii Zborului on Saturday, September 17, 2011, In : geopolitica 

Putem schimba cu China bani şi mărfuri, dar mai puţin valori politice?

A devenit aproape un clişeu de limbaj să-l numim pe preşedintele Statelor Unite drept „cel mai puternic om de pe planetă”.
E momentul pentru o abordare nouă. Topul „Forbes” al celor mai puternici oameni ai lumii tocmai l-a aşezat în prima poziţie pe preşedintele Chinei, Hu Jintao. Schimbarea la vârf este, bineînţeles, încă o mărturie (a câta?) a ascensiunii Chinei, dar şi a dependenţei tot mai a...

Continue reading ...
 

Proasta intrebare...raspuns excelent!

Posted by Nostalgicii Zborului on Saturday, September 17, 2011, In : diverse 
Nici o armată nu-şi iubeşte ţara precum australienii ... De aia sunt gata să moară pentru ea !

Pentru cei care nu-l cunosc, pe generalul-maior Peter Cosgrove, este un australian care-şi iubeşte ţara aşa cum orice militar o face indiferent de ţara în care se află.

General Cosgrove a fost intervievat la radio recent. Citiţi răspunsul său către doamna care l-au intervievat cu privire la arme şi copii.

Indiferent de cum te simţi în legătură cu legile, armata trebuie făcută! D...

Continue reading ...
 
 

Acest blog are rubrica de comentarii la sfarsitul fiecarui articol. Pentru a putea comenta trebuie sa dati click pe fiecare articol in parte.

Va multumim pentru opinii!

Translate This Page

 © nostalgicii zborului (AAMR)

 

Make a free website with Yola