Browsing Archive: May, 2011

Santajul din armata

Posted by Nostalgicii Zborului on Saturday, May 28, 2011, In : din armata 

Sub protecţia câtorva stele de general, achiziţionate de pe tarabele României depravate, are loc un şantaj penibil al unor auxiliari inculţi. Ei trafichează nu doar grade, ci şi demnităţi naţionale. Totul în numele unei coaliţii impotente.

Dintr-o formaţiune cvasianonimă şi ilară, UNPR tinde să devină un fel de partid politic bazat doar pe obedienţa militarilor în rezervă şi pe oportunismul politic reinventat. Traficând şmechereşte simbolurile apărării naţionale, ...

Continue reading ...
 

Miracolul albanez

Posted by Nostalgicii Zborului on Friday, May 27, 2011, In : geopolitica 
In plina criza economica Albania se afla in perioada de avant economic! N-avem motive sa ne indoim ca asa este. Albanezii nu se tem sa fie acuzati de nationalism; evenimentele din Kosovo si Macedonia ne-au demonstrat ca Vadim este un biet copil intre nationalistii Europei - unguri si maghiari, croati, catalani, basci, bretoni, scotieni, flamanzi etc.

Boom-ul economic al albanezilor se poate datora plasarii lor in sfera de influenta a Turciei - si chiar cred ca au fructificat experienta si mode...

Continue reading ...
 

Intrebari serioase la care orice roman matur ar avea nevoie de un raspuns

Posted by Nostalgicii Zborului on Sunday, May 22, 2011, In : diverse 

1. Care este situaţia Tezaurului de la Moscova?
Raspuns:
La nivel oficial, adică de la stat la stat, situaţia este complet îngheţată, asta după gafa incredibilă a lui Cristian Diaconescu din februarie 2009, când a minţit opinia publică cu informaţia că a discutat cu Lavrov despre reluarea lucrărilor Comisiei Mixte, dar, de fapt, tema Tezaurului nu a fost discutată la intâlnirea oficială Lavrov - Diaconescu !
La nivel privat, situaţia este înfloritoare ! Dar în favoarea altora...

Continue reading ...
 

Banditii de pensionari

Posted by Nostalgicii Zborului on Thursday, May 19, 2011, In : viata pilotilor pensionari 
de Lelia Munteanu


Aţi privit vreodată cu atenţie un bandit de pensionar ?
I-aţi văzut lucirea aia din ochi ?
Nu vă lăsaţi păcăliţi, nu e o lacrimă. E o sticlire parşivă.
Un ben Ladescu d-ăsta e în stare să se detoneze cu butelia.
Ştiţi voi ce cloceşte el ?
Guvernanţii ştiu.
Cu faţa aia scârbită, de zici că şi-a luat medicamentele pe stomacul gol, pensionarul e un pericol potenţial. Chiar faptul că se încăpăţânează să trăiască pare suspect.
Nu se lasă conv...
Continue reading ...
 

Medicamentele compensate

Posted by Nostalgicii Zborului on Wednesday, May 18, 2011, In : viata pilotilor pensionari 

Pentru cetateanul de rand e foarte greu sa lupte cu sistemul mafiot care a pus stapanire pe Romania. Sunt insa situatii in care, cel putin partial, o poate face. De exemplu, cand primeste o reteta pentru medicamente compensate.


Cand medicul prescrie un medicament compensat nu-l prescrie sub denumirea comerciala ci sub denumirea comuna internationala. Putini pacienti stiu ca, de cele mai multe ori, sunt mai multe medicamente care contin substanta activa recomandata de medic. Atunci cand merg la...

Continue reading ...
 

Revolutia Tabu

Posted by Nostalgicii Zborului on Sunday, May 15, 2011, In : geopolitica 
Islanda –un ultim bastion in lupta cu  “sistemul” mondialAm primit acest email de la prieteni. Este vorba despre o informatie care circula foarte mult in Spania in ultima perioada.
Dacă cineva mai crede că nu există cenzură astăzi, atunci poate doreste sa ne explice de ce nu s-a stiut nimic despre aceste lucruri si media internationala a evitat sa le faca cunoscute.

În Islanda, tara in care guvernul a fost demis in totalitate , marile bănci au fost naţionalizate, s-a decis să nu...

Continue reading ...
 

10 strategii de manipulare a maselor

Posted by Nostalgicii Zborului on Thursday, May 12, 2011, In : geopolitica 

 
A cunoaste adversarul, a-i cunoaste tehnicile de manipulare, este indispensabil pentru a ne elibera de robie!!!

Lingvistul nord-american Noam Chomsky a stabilit lista celor ’’Zece strategii de Manipulare” prin mediile de informare în masa. Evreu si de sensibilitate anarhista, semnase o petitie pentru a apara libertatea de exprimare a lui Robert Faurisson. Pentru Chomsky, ’’libertatea de exprimare este mai importanta decât orice versiune a faptelor sustinuta de ordinea stabilita, o...

Continue reading ...
 

Atentie-Moartea ultimului infanterist

Posted by Nostalgicii Zborului on Thursday, May 12, 2011, In : din armata 
Întâmplarea face ca in zilele acestui martie, ultimul infanterist american, din Primul Război Mondial, Frank Buckles, să fi fost înhumat în Cimitirul Naţional Arlington. La ceremonia funerară au ţinut să asiste, din proprie iniţiativă, în afară de rude, şi câteva sute de americani.

Neanunţaţi, preşedintele Statelor Unite, Barack Obama şi vicepreşedintele Joe Biden au sosit la capela cimitirului, dorind să îşi aducă omagiile lor celui trecut dincolo de Styx…

Onorabilul...

Continue reading ...
 

Ungaria Mare nu a existat!

Posted by Nostalgicii Zborului on Tuesday, May 3, 2011, In : geopolitica 
Da, istoric asa este! Este scornita de mintile infierbintate care confunda realitatea cu visurile desarte de marire! Ungaria asa-zis-Mare a fost un artificiu administrativ, o gaselnita birocratica, a unui functionar oarecare, numit Buest, decizie luata in 1867, de azi pe maine, intr-un birou, in urma unor intrigi si aranjamente de culise. Ungaria asa-zis-Mare nu a fost o realitate istorica, implinita printr-un eveniment de anvergura.

Nici vorba sa se compare cu procesul prin care s-a ajuns la ...

Continue reading ...
 

Horia Agarici- un erou uitat

Posted by Nostalgicii Zborului on Monday, May 2, 2011, In : din armata 


Dacă vă plimbaţi pe faleza din Constanţa şi admiraţi celebrul Cazinou este şi pentru că, pe 23 iunie 1941, pilotul Horia Agarici a luptat, singur, împotriva a şase bombardiere sovietice. Una din ţintele lor era, se spune, clădirea construită în stil art nouveau de arhitectul francez Daniel Renard, în 1910. În pofida tuturor aşteptărilor, Agarici doboară trei avioane inamice, iar restul se retrag. Constanţa, nu numai Cazionul, este salvată. Puteţi (re)citi un material amp...

Continue reading ...
 
 

Acest blog are rubrica de comentarii la sfarsitul fiecarui articol. Pentru a putea comenta trebuie sa dati click pe fiecare articol in parte.

Va multumim pentru opinii!

Translate This Page

 © nostalgicii zborului (AAMR)

 

Make a free website with Yola