Browsing Archive: March, 2011

Si romanii "e destepti"...

Posted by Nostalgicii Zborului on Tuesday, March 8, 2011, In : diverse 
PUTEM OBSERVA cu stupoare cum chiar unii români afirma despre locuitorii acestei tari ca ar fi doar niste <>barbari<> înca de pe vremea dacilor, care n-ar fi stiut nici macar sa scrie (cum prezinta în unele articole “Academia Catavencu”) si ca românii sunt si acum “codasii Europei”! Astfel de afirmatii pot fi semne de incultura crasa sau, de cele mai multe ori, de rea vointa, ce apare ca un rezultat al oportunismului unor ziaristi care nu urmaresc altceva decât banii care vin din...

Continue reading ...
 

Despre Civilizatiile Extraterestre -interviu cu Alfred Lambremont Webre,directorul Institutului pentru Cooperare in Spatiu (ICS)

Posted by Nostalgicii Zborului on Tuesday, March 8, 2011, In : diverse -Am 67 de ani. M-am nascut într-o baza navala din Florida, în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Locuiesc în Vancouver. Sunt Doctor în Drept si Judecator al Tribunalului din Kuala Lumpur pentru crime de razboi. Sunt casatorit, am un fiu si doua fiice vitrege. Traim într-un univers de origine inteligenta. Sunt dovezi ca exista civilizatii etice mai avansate decât a noastra, care participa la procesul nostru de dezvoltare.
-Dati-mi dovezi.
-Exista declaratii ale angajatilor guvernulu...

Continue reading ...
 
 

Acest blog are rubrica de comentarii la sfarsitul fiecarui articol. Pentru a putea comenta trebuie sa dati click pe fiecare articol in parte.

Va multumim pentru opinii!

Translate This Page

 © nostalgicii zborului (AAMR)

 

Make a free website with Yola