Browsing Archive: June, 2011

Constanţa Air Show 2011 - Thunder over the Black Sea

Posted by Nostalgicii Zborului on Thursday, June 9, 2011, In : din armata 
Ieri, 8 iunie 2011, la Constanta(aeroportul Mihail Kogalniceanu) a avut loc un spectacol aviatic de exceptie: Constanţa Air Show 2011 - Thunder over the Black Sea cu participarea celebrei echipe Thunderbirds.

Evenimentul la care au participat mii de persoane, a reunit reprezentatiile Agentiei Romane de Parasutism, ale Aeroclubului Roman si ale Fortelor Aeriene Romane (cu avioane MIG 21 si elicoptere PUMA). Show-ul a fost incheiat de evolutia Thunderbirds.
    
“Avioanele de paradă F-16 au ...

Continue reading ...
 

Adevarul despre Cardul de sanatate

Posted by Nostalgicii Zborului on Monday, June 6, 2011, In : viata pilotilor pensionari 
Sunt oameni care spun ca au primit deja prin posta card national de sanatate.
Solutia este sa le returnam cu mentiunea ca ne incalca drepturile

            Pentru ca este o noua megateapa in domeniul sanitar;
            Pentru ca este anti-national prin scop si prin cheltuirea banilor personali si publici;
            Pentru ca notiunea initiala, in 1998, de card national de sanatate era valabila in conditiile asigurarilor facultative sociale de sanatate;
            Pentru ca si-a pierdut sensul...

Continue reading ...
 

Despre Masoneria Romana

Posted by Nostalgicii Zborului on Saturday, June 4, 2011, In : diverse 

Agenţii mogulilor Patriciu şi Vîntu îl încadrează strâns pe noul mason-şef.Sămbătă seară, după două tururi de scrutin, s-a decis şefia masoneriei româneşti.
Scaunul lui Chirovici a fost adjudecat de Radu Bălănescu, care a devenit Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România.
Bălănescu, directorul Spitalului pentru copii Grigore Alexandrescu şi şef al catedrei de Chirurgie Ortopedie Pediatrică din cadrul Facultăţii de Medicină, este, din 2006, Pro Mare Maestru al...

Continue reading ...
 

Chemtrails-direle mortii

Posted by Nostalgicii Zborului on Thursday, June 2, 2011, In : diverse 

Tot mai multe avioane care zboară chiar şi la mică altitudine lasă în urma lor dâre ale morţii [chemtrails, dâre alcătuite din substanţe chimice, care nu au nicio legătură cu carburantul sau sistemul de propulsie al avioanelor]. În acest mod, sunt răspândite pe ascuns anumite substanţe care provoacă bolile, epidemiile, suferinţa şi moartea. Acest articol cuprinde o mărturie cutremurătoare a unui mecanic care a văzut echipamentul tehnic folosit pentru dispersarea unor sub...

Continue reading ...
 
 

Acest blog are rubrica de comentarii la sfarsitul fiecarui articol. Pentru a putea comenta trebuie sa dati click pe fiecare articol in parte.

Va multumim pentru opinii!

Translate This Page

 © nostalgicii zborului (AAMR)

 

Make a free website with Yola