Browsing Archive: July, 2011

Mi-e scarba!

Posted by Nostalgicii Zborului on Friday, July 29, 2011, In : diverse 
Da, mi-e scârbă, dar nu neaparat de ceea fac cei ajunsi acum prin frauda la putere, cat mai ales mi-e scârbă de ceea ce nu face pretentios numita “societate civila”.

In 2004 pretinsa “societatea civila”se dadea cu curul de pamant ca presedintele Iliescu nu este independent asa cum ii cere constitutia. Astazi mi-e scârbă sa constat ca aceiasi oameni nu au nimic de spus cand actualul ocupant al scaunului de la Cotroceni  prezideaza sedinta PDL cu sefii de organizatii judetene.

In 20...

Continue reading ...
 

Dor de Romania?!? – un text care doare

Posted by Nostalgicii Zborului on Friday, July 29, 2011, In : diverse 

Email din ciclul celor care merita pastrate, aceeasi categorie cu Rostul(de Bradut Florescu) si Sentimentul isteriei la romani (de Mircea Cartarescu)

Te arde. Ştiu că te arde. Dar dacă vii în România, aşteaptă-te să găseşti aici o societate profund polarizată, profund schizoidă. Din ce în ce mai polarizată şi mai schizoidă de la an la an. Mă tem că ai să găseşti – ca şi mine – o majoritate ponosită, subjugată compromisului şi lipsită de drepturi, despuiată pînă...

Continue reading ...
 

Istoria-Instrument de lupta politica?

Posted by Nostalgicii Zborului on Friday, July 22, 2011, In : geopolitica 
Istoria nu se face cu DACA. Se fac cu DACA ipoteze ,variante ,scenarii doar inainte de a lua decizii istorice.
De cele mai multe ori decidentii nu au toate datele, sunt sub presiunea timpului si a informatiilor incerte si false. In aceste situatii decidentii au  o singura  CERTITUDINE.Aceasta certitudine se cheama INCERTITUDINE.

Istoria nu se taraste ci face salturi indraznete.Din aceasta cauza ea face multe victime.Pe unii ii lasa in urma iar pe cei indrazneti ii arunca in viitor. Cu cei ramas...

Continue reading ...
 

Raspuns de la Min Finantelor

Posted by Nostalgicii Zborului on Thursday, July 14, 2011, In : diverse 
Citat dintr-o scrisorica primita de la Finante:

...."Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat, precum si cateva milioane de tigani".

Continue reading ...
 
 

Acest blog are rubrica de comentarii la sfarsitul fiecarui articol. Pentru a putea comenta trebuie sa dati click pe fiecare articol in parte.

Va multumim pentru opinii!

Translate This Page

 © nostalgicii zborului (AAMR)

 

Make a free website with Yola