Browsing Archive: February, 2011

Scrisoarea Mareşalului Ion Antonescu-Document de Arhiva

Posted by Nostalgicii Zborului on Monday, February 21, 2011, In : din armata 
PLACE SAU NU, MESAJUL UNUI ROMAN, UCIS DE UNII SI DE ALTII, ESTE IZBITOR DE ACTUAL DESI  ESTE  SCRIS  IN  URMA CU CCA 70 DE ANI !
Romania: problemele eterne, dar mai avem oamenii care sa-si puna viata chezas ?


Scrisoarea Mareşalului Ion Antonescu către capul politicienilor de-atunci, I.C. Brătianu. 

În ciuda curgerii timpului, problemele noastre au rămas aceleaşi: nimeni n-a fost in stare să spună adevărul dintr-o poziţie de putere, precum cea a Mareşalului Antonescu atunci.

În zile...

Continue reading ...
 

Experimentul Romania continua

Posted by Nostalgicii Zborului on Sunday, February 20, 2011, In : geopolitica 

Romania a fost “reglata” ca sa ofere date despre suportabilitatea populatiei intr-un viitor plan de inrobire a natiunilor.  A fost adusa la media absoluta, a fost manelizata si tabloidizata.  I s-a extras forta de munca, marindu-i-se numarul pensionarilor.  Coeficientul de inteligenta national a fost redus dramatic, spre nivelul de “tara idiotizata”.  Urmeaza restrangerea libertatilor fundamentale, saracirea, distrugerea sistemului privat.

Sintagma “de la pas’opt incoace” o fi du...

Continue reading ...
 

Cum se falimentează o ţară cine o face şi de ce

Posted by Nostalgicii Zborului on Sunday, February 20, 2011, In : geopolitica 
Atunci când un mare imperiu, sau alt mare actor de pe piaţa politică, cum este FMI, decide să aducă o ţară în faliment, acest lucru se poate face cu uşurinţă, prin diferite mijloace: consumul de timp, risipirea banilor pe scopuri iluzorii şi izgonirea sau anihilarea specialiştilor. Acest din urmă instrument se poate executa prin politici salariale ce îndeamnă pe specialişti să emigreze în alte ţări, prin pensionarea la vârste nu foarte mari şi interzicerea lucrului part...

Continue reading ...
 

Acad. Florin Constantiniu: din nou despre Romania

Posted by Nostalgicii Zborului on Saturday, February 19, 2011, In : diverse 
„Politicienii postdecembrişti au făcut românilor mai mult rău decât mongolii, ungurii, turcii, nemţii şi ruşii"

De 21 de ani trăim vremuri pretins istorice. Totul a început la Revoluţie, când grupurile de tineri care ocupau Comitetul Central strigau exaltaţi: "Istorie, istoriee...". De atunci, aşteptăm mereu să se întâmple ceva istoric. Aşteptăm ca cineva, un om de cultură sau un politician providenţial, să ne spună că ştie încotro trebuie să meargă ţara, că ex...

Continue reading ...
 

Harta Rusinii

Posted by Nostalgicii Zborului on Saturday, February 19, 2011, In : diverse 
Sa avem grija la urmatoarele alegeri pe cine vom vota!

Apasa si afla cui ii datorezi reducerea calitatii unei vieti si asa amarate, a ta, a copiilor tai, a parintilor si apropiatilor tai!

http://www.listarusinii.ro/harta
Continue reading ...
 

Scrisoare deschisă către preşedintele Traian Băsescu

Posted by Nostalgicii Zborului on Thursday, February 17, 2011, In : diverse 
Domnule Băsescu,

Te-am privit şi voi continua să te privesc cu statornică scârbă.  Însă, dincolo de scârba mea, un concurs de împrejurări care conţine prostia unora, ticăloşia altora şi indiferenţa celor mai mulţi a făcut să devii preşedinte al ţării mele. Nu m-am aşteptat nicio clipă ca, ajuns în această demnitate, să poţi deveni altceva decât eşti, dar am vrut să sper că măcar vei încerca să pari. Mă felicit că nu am investit prea mult în această spera...

Continue reading ...
 
 

Acest blog are rubrica de comentarii la sfarsitul fiecarui articol. Pentru a putea comenta trebuie sa dati click pe fiecare articol in parte.

Va multumim pentru opinii!

Translate This Page

 © nostalgicii zborului (AAMR)

 

Make a free website with Yola